Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, omylem jsem zapla na foťáku funkci série fotek.
V počítači to vypadá tak, že je fotka rozdělená na na malé čtverečky
a v každém je skoro to samé. Šlo by to nějak spravit?
Děkuji.
Určitě se najdou odborníci, co vám vše podrobně popíši. Jen podle mého. Nevím, co máte za fotoaparát? Já mám fotoaparát Dimage X 50, něco pamatuje, ale nedám na něj dopustit. Nastavení serie fotografii. To je taková dlouhá šikmá nastavovaná šipka. Měla by zmizet, když fotoaparát zavřete. Jsou to funkce, které se musí vždy nastavit znovu. Je to podle mého fotoaparátu. Hned jsem si to vyzkoušela.
doplněno 12.03.12 21:07:Nastavení různých funkcí, focení, videa, nahrávání apod. je většinou na přední straně fotoaparátu, nebo na horní hraně.
doplněno 12.03.12 21:08:Nastavení různých funkcí, focení, videa, nahrávání apod. je většinou na přední straně fotoaparátu, nebo na horní hraně.
doplněno 12.03.12 21:09:Promiňte, omylem naskočilo dvakrát.
Série fotek. Když bude chtít si vyfotit třeba dravce a dáte sérii fotek, tak dostanete pohyb dravce v letu. Vybrat si pak můžete, kterou fotografii chcete. Vyzkoušejte sérii fotek na pohybujícím se zvířeti, třeba pes. Jen můj názor
Takto vypadající série fotek je k ničemu, jedotlivé fotky jsou v malém rozlišení. Příště pozor na to co je na foťáku nastaveno.
No pak bych měl pochybnosti o této funkci, dám-li palbu, mám serii fotek. Pak by toto mělo být spustitelné jako film pro zachycení pohybu snad v nastaveném čase. Není typ foto uveden...
16 snímků, jedna sekunda?.
Já jsem taky nepochopil k čemu je to dobré, ale foťák s touto funkcí mám - funce se jmenuje "MULTIBURST" a nikdy jsem jí nepoužil. Výsledek je že 16 zachycených snímků, foták umístí do jedné fotografie o maximálním rozlišení foťáku, takže rozlišení jednoho záběru je 1/16 počtu MPX foťáku.
doplněno 13.03.12 14:36:Na opravdovou sérii fotek je potřeba zapnout zcela jinou funkci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.