Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, poraďte mi prosím, jak si mám nahrát do telefonu (NOKIA C2 02) nové vyzvánění.
Chtěla bych písničku Díky letu motýlů (Wágnar, Válková), na netu jsem prohledala a zkusila co bylo v mých silám, ale bezúspěšně.
Moc děkuji.
Vyzváněcí melodie může být v několika formátech, mj. i MP3. Takže stačí stáhnout MP3, připojit telefon k počítači USB kabelem (zvolit režim "Ukládání dat") nebo přes Bluetooth programem např. Nokia PC Suite nebo z něj vyndat paměťovou kartu a přes redukci, popř. čtečku ji připojit k počítači a soubor uložit do složky Sounds/Digital (pam. karta) nebo DATA/Sounds/Digital (telefon, oboje z pohledu počítače. Pak už si jen v telefonu ten soubor zvolíš jako vyzváněcí tón (přesný postup neporadím, C2-02 nemám)..
Stahnout třeba zde uloz.to/... poté vložit na paměťovku z mobilu.
V mobilu vyhledat a uložit jako vyzváněcí melodii. mobilni-telefony.heureka./...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.