Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Huawei y6 pro

Od: pepa5 odpovědí: 7 změna:

Pěkně zdravím. Máte někdo s tímto mobilem zkušenost, jak nastavit vyzvánění? Jde o HUAWEI Y6 PRO

Díky za odpověď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mobil*
hodnocení

0x

Já bych ho nekoupil. Nemá OTG

repkin*

On ho asi má, proto ho chce nastavit. Stáhneš lištu z vrchu dolů prstem, máš tam oznámení a nebo zástupci, dáš zástupci a nastavení -> zvuk -> vyzváněcí tón (já mám pro kartu 1 a 2. Na kontakty pokud chceš jiný, tak já zatím umím jen na každý zvlášť, asi to půjde nějak i na skupiny. Je naprd, že k novým věcem nejsou návody, jen strčte do elektriky a to je vše.

mobil*

ASI, ASI, ASI

Pokud tito lžou tak tedy má OTG. Ono mne to totiž zajímalo, když jeden si ho chtěl koupit. Oželím NFC i LTE, ale nikoliv OTG.

Bez něj nepřipojíš myš ( když se rozbije dotyk), klávesnicí, ale hlavně flešku a taky mám tv tuner.

Dobrý den,

bohužel Y6 Pro nepodporuje OTG.

S pozdravem

Zákaznická Podpora Huawei

pedes*

Funkce OTG lze aktivovat. Na tomto videu se můžete podívat na zprovoznění funkce OTG u Y6Pro

mobil*

Jistě šikovná věc. Jen nevím zda to nejde jen u rootného mobilu. Ten Xiaomi jde zase osadit 2xSim + SD

androidforum.cz/...

beri49*
hodnocení

0x

Co máš konkrétně na mysli? Vyzvánmění jde nastavit- zvuk -vyzvánění pro kartu ...

Nic složitého...

Pouze pokud zadáš k určitému kontaktu určité vyzvánění, občas se vymaže, a zvoní původně nastaveným.

Já už bych ho nikdy nekoupil, často slabý sigál, mám duo a již nikdy více!

Ale za ty prachy...

mobil*

Za ty prachy

beryko.cz/...

A klasika paměť 2/16 ještě asi o 1200 Kč levnější. NFC nemá, zato OTG a taky velkokapacitní baterií a kovové pouzdro. No ještě nekompletní LTE. Jak NFC tak LTE mi fakt nechybí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]