Nejste přihlášen/a.
Pěkně zdravím. Máte někdo s tímto mobilem zkušenost, jak nastavit vyzvánění? Jde o HUAWEI Y6 PRO
Díky za odpověď
On ho asi má, proto ho chce nastavit. Stáhneš lištu z vrchu dolů prstem, máš tam oznámení a nebo zástupci, dáš zástupci a nastavení -> zvuk -> vyzváněcí tón (já mám pro kartu 1 a 2. Na kontakty pokud chceš jiný, tak já zatím umím jen na každý zvlášť, asi to půjde nějak i na skupiny. Je naprd, že k novým věcem nejsou návody, jen strčte do elektriky a to je vše.
ASI, ASI, ASI
Pokud tito lžou tak tedy má OTG. Ono mne to totiž zajímalo, když jeden si ho chtěl koupit. Oželím NFC i LTE, ale nikoliv OTG.
Bez něj nepřipojíš myš ( když se rozbije dotyk), klávesnicí, ale hlavně flešku a taky mám tv tuner.
Dobrý den,
bohužel Y6 Pro nepodporuje OTG.
S pozdravem
Zákaznická Podpora Huawei
Co máš konkrétně na mysli? Vyzvánmění jde nastavit- zvuk -vyzvánění pro kartu ...
Nic složitého...
Pouze pokud zadáš k určitému kontaktu určité vyzvánění, občas se vymaže, a zvoní původně nastaveným.
Já už bych ho nikdy nekoupil, často slabý sigál, mám duo a již nikdy více!
Ale za ty prachy...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.