Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepsi zesilovač nez Technics?

Od: martina4* odpovědí: 8 změna:

Zdravim,mam doma stary zesik Technics SA-GX 130,je to stereo receiver. Chci ho pouzit na ozvuceni velke dilny a na pripadne mensi party. Vykon ma kolem 50W na kanal. Nasel jsem tuto nabidku tak se ptam zde odborniku,jestli si pomuzu co se tyce kvality zvuku a vykonu. elektro.aukro.cz/...

Diky Martin

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Medved silně přehání.Tento zesilovač bude samozřejmě slušně hrát ale jen vybuzen tak na 25 - 30 W .Větší zesílení bude mít za následek intermodulační zkreslení podstatně vyšší jako 10% a to pozná i hluchý.

JABRAKA

doplněno 11.03.12 15:28:

Nechci v žádném případě toto zařízení hanět.Jen bych dodal,že lepší využití výkonu umožní reproduktor s vyšší charakteristickou citlivostí(aspoň 92 dB).Proti 89 dB,které mívají běžné reproduktory,je to skoro dvojnásobná hlasitost.

JABRAKA

des*

Mám SA_EX120 a když ho pustím naplno,tak se obrací repráky naruby a padaj obrazy.Naco kupovat jiný,když je doma výborný.

martina4*
hodnocení

Myslite,ze tento zesik bude hrat pekneji nez muj Technics? pasound.cz/...

raadek*
To je těžký radit, který zesilovač hraje líp. Na bum-cink hudbu vám bude ten Technics + aktivní subwoofer stačit. R.

medwed*
hodnocení

0x

Martine ja mam na ozvuceni autoradio z auta 4x50W plus subwoofer kdyz to pustim lidi doslova sedaj na zadek a nechapou jak to hraje ono dela hodne ten subwoofer a je to fakt poznat hudba je skvela a stejne uchem nepoznas rozdil v kvalite to by si musel byt hodne velkej majstr a to mi ver ze ani ti majstri nepoznaj a napajeni mam z autonabijecky uplna pohoda party na chate a jinak to mam v garazi...

netscan*
hodnocení

0x

Ahoj, pokud si potrpis na vernost zvuku za rozumnou cenu opravdu v Hi-Fi kvalite, koukni se po znacce NAD. Mam stary model 306 a kazdy kouka jaka je reprodukce hudby kvalitni.

martina4*
hodnocení

Jo,ale nechci do toho hodne vrazit, je to do dilny a obcas party. Za kolik se da sehnat stary NAD?

medwed*

Hele tohle sezenes skoro zadarmiko autoradio se vzdycky najde ja dostal stary skolni bedny od znamyho skolnika jen aktivni woofer jsem si nechal z auta kterej jsem nevyuzival Jabraka to napsala velmi hezky a inteligentne ale je videt ze praxe a teorie je uplne o necem jinym a Jabraka se pohybuje pouze ve vodach teorie ktery opise z WIKI ale i to se nekdy hodi intousky info...

Ver mi ze to autoradio udela svoje jde o to hlavne spravne naladit reproduktory aby si do nich nepoustel zbytecne bassy kdyz budes mit woofer potom to dela problemy ale to v kazdym aute protoze klasicky repra nejsou na to staveny no nebudu te do niceho nutit az budu na chate udelam ti fotku jak to mam udelany pak si mozna udelas svuj nazor ale bohuzel si to neposlechnes to je horsi...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]