Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zálohovat kalendář telefonu

Od: rik odpovědí: 9 změna:

zdravím, prosím o radu. Mám Nokii E52 a potřebuji zálohovat kalendář. Přes NokiaSuite by to šlo, ale vyžaduje MicrosoftOutlook, a to je součást MicrosoftOffice. Ten nemám.

Je nějaká možnost v symbianu se dostat k datům kalendáře a udělat zálohu?

děkuji za rady.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jakou máte verzi Nokia Suite?

Po mně to nikdy Outlook nechtělo,jen zaškrtnete,co chcete zálohovat a je to.

Zkuste pro zajímavost zálohovat nejen kalendář,ale třeba i kontakty k tomu.

rik
hodnocení

mám verzi 3.386 a volba záloha kalendáře je zešedlá. Když na ni najedu kurzorem tak je vedle hláška :

"Abyste mohli synchronizovat kalendář a úkoly mezi přístrojem a počítačem, musíte na počítač nainstalovat Microsoft Outlook." zešedlá je i volba "Poznámky."

By mě zajímalo, co to máte za softwér. Já mám cca tři roky starý Nokia PC Suite a je to verze 6.4.8. Podle čísla novější než váš.

nik*
hodnocení

to je zvláštní, NokiaSuite jsem spustil dnes po dlouhé době, nahlásila mi že musím aktualizovat, tak jsem to odsouhlasil-nepamatuji si verzi před aktualizací ale po aktualizaci je tam 3.3.86.

Zkusil jsem spustit ručně aktualizace sw a píše že žádné aktualizace k dispozici.

Tak nevím co si o tom myslet. Na PC mám Win XP pro. Zkusím se zeptat strýčka Googla

Dělal jsem dnes nějaké aktualizace a opravy a musím se omluvit,máte pravdu,tu hlášku,kterou citujete,mám už i já.

Jen je tam ještě dopsáno,že můžete použít ještě něco jiného,tuším Win Calender?

Nezkoušel jste ho hledat?

Jinak verze 6... je stará,uváděná 3.3.86 je nejnovější.

rik
hodnocení

tak jsem zjistil že existují dva programy : Nokia Suite kde je poslední verze 3.3.86 a Nokia PC Suite kde je poslední verze 7.1.62.1

Jestli jdou nainstalovat obě najednou jsem nezjistil, ale na jiný disk jsem nainstalil tu NokiaPC suite a zálohování jede bez problémů.

Nevím na co jsou dva ale co jsi vzpomínám když začala nokia nabízet mapy zdarma tak bylo nutno instalovat pro stažení právě tu NokiaSuite, NokiaPCsuite neuměla ty mapy stáhnout.

Jak je to teď nevím protože jsem neriskoval instalovat obě na jeden disk a z druhého nemám přístup k netu.

Protože Nokia Suite má celý název Nokia Ovi Suite, takže bude asi určená pro použití s mapama a třema pro spojení s OviStore.

Asi bylo jednodužší udělat nový program, než implementovat podporu do staršího programu.

rik
hodnocení

tento názor je asi ok, ale blbé je když chci zálohu founa i stahování mapy. Mám dojem že oba sw instalovat nelze a Ovi vyžaduje Microsoftí balík :( Buď něčemu nerozumím a dělám špatně anebo to nokiáci nedomysleli.

To vím, že je stará. Je to původní soft z CD k telefonu. Jen mi to číslování nejde do hlavy.

...

Tak jsem použil strejdu Googla a zjistil jsem, že vy máte Nokia Suite (Nokia Ovi Suite) europe.nokia.com/... kde je poslední verze 3.3. ,kdežto já mám Nokia PC Suite europe.nokia.com/... kde je poslední verze 7.1.

Název skoro stejný, ale funkce rozdílné. V základním popisu Nokia Suite ani záloha není. Zato u Nokia PC Suite, záloha je. Tak si zkuste stáhnout tento program.

doplněno 11.03.12 19:38:

Sakra! mě to vždycky trvá až mě někdo předběhne *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]