Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nastavit skryté číslo?

Od: kytka56 odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, jak na mobilu nastavím, že když někomu budu psát sms nebo volat aby, se mu neukázalo moje tel. číslo? díky

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

medwed*
hodnocení

2x

U nekterych telefonu je to v menu mel sem to u nejake starsi nokie ale normalne u operatora nebo v nastaveni na internetu na ucte to by melo taky jit ale pres operatora na sto pro...

hop®
hodnocení

2x

Není to funkce telefonu, ale operátora. Některé telefony umí tento parametr změnit i z menu nastavení telefonu, operátor to ale u Vašeho čísla musí podporovat, nevím jestli tato možnost je automaticky povolena.

doplněno 10.03.12 22:11:

Na SMS to nefunguje!

doplněno 10.03.12 22:48:

Upřesněte operátora!

hodnocení

1x

Vím že dal před smsku kód. Něco jako hvězdička 31 křížek nebo něco podobnýho.

krkovicka*
hodnocení

0x
Pohledejte v nastavení “skrýt Id“ jiného operátora než tmobile jsem nemela tak předtím než vyvoláte cislo dejte #31#123456789 (tel.cislo), možná to funguje u všech, jak říkám jiného jsem nemela.Skryté čísla fungují jen nas hovory.sms ne.

hodnocení

0x

Nevím proč chcete skrývat své číslo, ale pokud je volaný stejného naturelu jako já, moc si nepokecáte. Já totiž někoho, kdo volá ze skrytého čísla považuji za naprostého hulváta a proto zásadně podobné hovory nezvedám, nebo rovnou vypípnu. Nechápu totiž dost dobře proč má dotyčný volající takovou péči, abych mu náhodou nezavolal zpět a schovává se jako srab.

des*

Dobrý den, jak na mobilu nastavím, že když někomu budu psát sms nebo volat aby, se mu neukázalo moje tel. číslo?
Stačí použít internet.Jsou brány ze kterých jde volat i SMskovat a dokonce zdarma.

Protože srab nemusí být zrovna ten kdo volá, ale např. jeho podniková ústředna. Třeba zrovna naše to tak má. Neukáže číslo a neukáže *smich*

Vím. Taky policajti, callcentra a různé průzkumy a pod. Ale furt nechápu PROČ je tak důležité utajit číslo volajícího? Dělám servisáka a zákazníci už vědí, že když něco potřebují, volají z mobilu, který číslo neschovává, ne z GSM brány. Stačí prozvonit, zavolám zpět. Ale s tajnými jsem se nekamarádil ani před ,,plyšákem´´ tak to nebudu teď měnit :)

hop®

Souhlasím, na pracovním telefonu skrytá čísla neberu, na soukromém neberu ani neznámá, která nemám v seznamu - každý má možnost napsat SMS. A různé výzkumy či nabídky bankovních karet mne fakt nezajímají!

Třeba je Kytka56 tahle Amálie forum.mobilmania.cz/...

Kytka jako kytka *smich*

hop®

Jj, taky výživná debata! *haha*

hodnocení

0x

Skryté číslo je věcí operátora a dá se aktivovat z menu mobilu vysláním požadavku, na SMS to ale nefunguje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]