Nejste přihlášen/a.
Zdravím, rád bych si koupil novou Micro SD Kartu do mobilu, a chtěl jsem se zeptat co znamená to označení Tříd u těchto dvou:
Class 4: alza.cz/...
Class 10: alza.cz/...
A také se mi ta cena zdá jaksi nízká (na takovouhle kapacitu) ,myslíte si, že v něčem bude háček? Děkuji mnohokrát
třída znamená rychlost, dá se říct že zápis i čtení je nejméně 4MB/sec vs 10MB/sec... čtení bývá o dost rychlejší, ale nemusí to být pravda. Také rychlost zápisu může být větší, tohle je jen garantované minimum.
doplněno 11.03.12 19:34:Adata mi přijde jako dobrý výrobce, ty rychlosti u něj souhlasí. Mám od něj flashku a paměťovou kartu už asi 2 roky a všechno šlape jak má při denním používání.
Podezřelé to není, karty A-data patří k nejlevnějším. Minimální garantované rychlosti se nedá úplně věřit, záleží i na zařízení jak si s kartou rozumí. Může být zařízení podporující class 10, vloží se do něj karta class 10 a rychlost je hrůzostrašně pomalá. Problém je v tom, že výrobců SD karet je příšerně mnoho a každý si interní řadič karty dělá po svém Ale nechci strašit A-data jsou jedny z nejrychlejších a nejlevnějších karet a jsou i spolehlivé...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.