Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung UE40D6530 připojení k internetu

Od: langen* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, u výše uvedeného typu televizoru nedaří sem mi připojení k internetu. Postupuji podle návodu.Připojení k síti řeším způsobem "automaticky " Mám router Asus WL-520GC. TV ho dentifkuje, zobrazí se ikona WIFI u příslušné sítě ,heslo je zadáno, připojení k síti proběhne, ale k internetu se už nedaří připojit.Je to nějak vázáno třeba na rychlost, kvalitu připojení k internetu, nebo někde dělám jinou chybu.Špatně nastavený router, IP adresa apod? Router je funkčí, jelikož mám na něj připojen 2 další počítače... děkuji za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

0x

Zkusil jste to i přes kabel (LAN)?

langen*
hodnocení

ano, zkoušel a opět se stejným výsledkem..k síti se TV připojí ,ale k internetu ne...někde dělám chybu, nebo není něco správně nastaveno...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]