Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Baterie Aligator kvalita

Od: kolohnat odpovědí: 9 změna:

Jaká je kvalita Li-ion baterií do mobilu ,je na ní nakreslený krokodýl a nápis Aligator?Stojí za to ji koupit?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

ono 3 dny není tak málo,při běžném používání,na mém smartphonu mám 1500 mAH a nabíjím obden :),pokud ovšem vydrží v pohotovostním stavu pouze 3 dny,reklamovat

janmelichar*
hodnocení

1x

Kvalita baterii od Aligátora stojí slušně řečeno za prd. Jsou to baterky na které si u nás na prodejně stěžuje velké množství lidí

zkuste nás navštivit na www.janmelichar.cz a mi vám rádi novou objednáme od české firmy za rozumný peníze a povětšinou i větší kapacitou

hop®

JanMelichar: Vaše odpověď je sice reklama, která sem nepatří, nicméně se přimlouvám, aby ji naši syslíci NEMAZALI, jde opravdu o spolehlivý specializovaný obchod s kvalitním zbožím. Navíc prodavači při nákupu i ochotně poradí, což bohužel v jiných obchodech nebývá pravidlem! Pokud potřebuji nějakou spolehlivou či atypickou baterii, vždy zamířím do malého krámku nad strašnickou vozovnou! Mohu doporučit! *palec*

hop®
hodnocení

0x

Nevím jestli se něco nezměnilo, ale Aligator vždy vyráběl nadprůměrně kvalitní "padělky" baterií, nebál bych se toho. I když raději kupuji originály za superceny. Do jakého mobilu (jaký typ baterie) a za kolik by byla?

kolohnat
hodnocení

Nokia N73.900mAh.Právě jsem koupil a nevydrží ani 3dny.

hop®

Noo, 900mAh taky není nic moc, kolik jste za ní dal, jestli mohu vědět?

doplněno 09.03.12 21:25:

Možná bych si raději trošku připlatil za origoš...

Baterie Aligator kvalita
kolohnat
hodnocení

No to mi poser,kde se dá sehnat tak levná original nokia?Já jsem za ní dal taky tak.

hop®

Nojo, měl jste se poradit dřív! ;)

Doufám že to nebude bráno jako reklama, je to můj osvědčený obchod na baterie i některé další "mobilní"záležitosti. Jediné mínus tohoto e-shopu vidím v poplatku za dopravu i při osobním odběru, ale vzhledem k celkovým zkušenostem je to podružná záležitost...

i-cell.cz/...

lui*
hodnocení

0x

Jsou to šunty. Osobní zkušenost. Bohužel na některé telefony od Nokie už original baterie nejsou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]