Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Mám operátora o2. Byl mi odcizen telefon a já si hned zablokoval přes operátora simkartu, na které mám tarif. Druhý den jsem šel do O2, kde mi dali novou simkartu s tím, že mi bude ta má stará do 24hodin obnovena tím, že se převede na tu novou. Zatím se tak nestalo, ale ještě zbývá pár hodin. Jde mi ale o to, že zatím mám jakoby náhradní číslo a ne to staré, protože ten převod stále není a píšu z něj smsky a volám z něj. Přišla mi od operátora ale zpráva ve znění: Vážený zákazdíku, za 4 dny dojde k odpojední odchozích hovorů. Úhradou dlužné částky Kč 274, na účet 500114004/... tomu předejdete. Pokud k odpojení dojde, reaktivace služeb je zpoplatněna částkou Kč 60. Děkujemo O2.
Vůbec tomu nerozumím a nutně potřebuju poradit, protože se nemůžu dostavit do O2. Řešil už toto někdo nebo je tu někdo, kdo ví, co to znamená? Děkuju moc!
Pravděpodobně se na náhradní SIMce dostáváte do nepovoleného mínusu. Doporučuji zavolat na operátora, ať Vám důvod SMSky vysvětlí.
Nebylo by na škodu nechat zablokovat IMEI číslo toho odcizeného mobilu. Aby si ten mobil zlodějíček "pěkně užil".
Ano, pokud nahlásíte krádež telefonu a příslušnými papíry doložíte, že jste byl jeho právoplatným majitelem, bude telefon zablokován pro všechny české operátory, takže si z něj zloděj už nezavolá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.