Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil který vydrží pády a umí mp3

Od: tomale* odpovědí: 9 změna:

Zdravím lidi. Sháním mobil, který něco vydrží. Myslím tím nějaký ten náraz, nějaké to poškrábání atd. Anglicky neumím, tak ať má češtinu a také potřebuji MP3. Máte někdo nějaký typ? Díky všem tomale

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

Ale pozor - to vypadá velmi zajímavě! Ptřebuji telefon do práce, ne stylovku pro frikulíny! Tp je dobrý tip, dávám dobrou

hodnocení

1x

Tady jich máte 8. (vím je jich tam devět, ale jeden není odolný)

tomale*
hodnocení

A co říkáte na Motorolu Defy+. Sice nemá češtinu, ale dá se tam nainstalovat. A je to komplet dotykáč.

doplněno 26.01.13 18:50:

Nenašel by se ještě nějaký dotykáč? Díky za pomoc

hardwarově je to dnes taková nižší střední třída, ale vypadá dobře. A češtinu určitě má, teda neviděl jsem zatím Android telefon, který by češtinu neměl :)

Bagristi dělají i dotykáč :

mobilmania.cz/...

Ale upřímně řečeno - odolný telefon a dotykáč považuji za protimluv. Ale chápu - móda je móda *smich*

Odolný dotykáč dělá i Samsung. A chystá se i druhá generace. I když jestli stačí odolnost podle normy IP67...?

( IP67, která charakterizuje odolnost vůči vniknutí prachových částic a vody. Konkrétně v řeči čísel se bavíme o úplné ochraně před prachem a půhodinovou ochranou při ponoření telefonu až jeden metr pod vodní hladinu )

On ten Caterpillar, má certifikaci podle stejné normy, ale jemu bych odolnost proti nárazům víc věřil :D

hodnocení

0x
Sam mam Samsung xcover. Naprosta spokojenost. Kdyz se zaprasi, osprchuji a neni problem. Kdyz jsem na staflich a spadne, je problem jen v tom kdo mi ho poda. Cena 2990 ja ho mam od vodafonu za 1999: Mp3 zvlada bravurne, deleni podle alb, interprta apod. Jen nema 3;5 jack, ale v baleni je konektor

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]