Mám tablet GOClever ( tablety.heureka.cz/... ). A vlastním také 3G mobilní internet (připojuje se přes USB) od O2. První tři dny mi internet jel bez problémů. Rychle a nevypadával. Ale z ničeho nic internet nemohu připojit. Když ho připojím přes kabel (z jedné strany se strčí modem, druhá se píchne do zdířky v tabletu) tak svítí, takže kontakt není špatný. V kabelu asi chyba nebude, protože modem přece svítí. Tablet jinak funguje a já si nevím rady co dál Internet v počítači funguje normálně. FUP limit není vyčerpán. Více méně jsem vyhodila 2500 Kč za něco, co mi doma leží na stole. Průběžně to zkouším připojit. Vypnout, zapnout. Nic mi prostě nepomáhá Nevíte tedy někdo radu? Děkuji předem
Jestli jde o SIM kartu verzi 3G Internetu a O2, tak mám pocit, že zde všechny mají 7dní free Internet a pak se musí aktivovat na měsíční cykl. Rozhodně musíte mít nějaký doklady a identifikační kody pro účet a usb modem a to případně budete mudet řešit se servisem operátora oni už zjistí jestli jste připojen do jejich sítě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.