Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přenos avi.souboru do mobilu

Od: arkanek odpovědí: 11 změna:

Zdravím.

Prosím o radu. Nahrál jsem do mobilu typ Nokia C5-00.2 avi soubor - video (na paměťovou kartu). Jenže při hledání v mobilu jsem tento soubor nenašel. Zkusil jsem ho přesunout do jiných složek (na kartě v PC), ale opět se nikde neobjevil. Můžete prosím poradit, kde je chyba? Děkuji za odpověď.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkuste ho nejdřív překonvertovat do formátu MP4,myslím,že tenhle telefon .avi nepřehraje.

Ale proč se soubor nikde nezobrazuje,to netuším.

AVI by měla tato Nokia přehrát. Minimálně teda tato novější verze s 5Mp foťákem.

Formáty přehrávání videa: MP4, 3GPP, AVI; kodeky: H.263, H.264 a MPEG-4

Jde o to jestli to video, je v tom správném formátu, aby to mobil zkousnul.

Ovšem to nezobrazení na kartě by nemělo být závislé na formátu videa *nevi*

Ale překonvertování do MP4 by měla být jistota.

doplněno 25.01.13 19:39:

Napadlo mě zkusit jinou kartu a zjistit tak jestli je problém v mobilu nebo v kartě.

doplněno 25.01.13 19:40:

Případně naopak tuto kartu v jiném mobilu. Tzv. křížový test

doplněno 25.01.13 20:41:

Tak jsem našel dva, kteří si stěžovali, že to nepřehraje *.avi.

Ovšem pořád to může být to co jsem zmiňoval. Nesprávný formát. Třeba divX jde taky "zabalit" do AVI, ale tento tel. to nepřehraje.

doplněno 28.01.13 17:13:

Zkuste před konverzí změnit datový tok. Nejspíš snížit.

doplněno 28.01.13 17:14:

Jaký používáte program na konverzi?

arkanek
hodnocení

Překonvertoval jsem ten film - video do formátu MP4. Mobil už to našel, ale bohužel to nepřehraje. Píše to : neplatný klip. operace byla zrušena. Tak nevím, co se to zase děje. Proč to nejde? Nevíš? Jak to zpravit? Děkuji.

arkanek
hodnocení

Děkuji vám všem za odpovědi. Překonvertoval jsem ten film - video do formátu MP4. Mobil už to našel, ale bohužel to nepřehraje. Píše to : neplatný klip. operace byla zrušena. Tak nevím, co se to zase děje. Proč to nejde? Nevíte? Jak to zpravit? Děkuji.

praivo*
hodnocení

0x

Já videa do mobilu nahrávám přes Nokia PC Suite - jen připojíš telefon, nastavíš ukládání souborů na kartu a přetáhneš soubor na ikonu mobilu v okně programu, ten to sám zkonvertuje a nahraje do mobilu ;)

doplněno 31.01.13 18:40:

Mohl bys to popsat trochu podrobněji? Co myslíš tím "nejde přetáhnout"? Zkusil jsi spustit NPCS jako admin?

doplněno 07.02.13 17:58:

To ti ani nevypíše nějakou chybu? NPCS - Nokia PCSuite

arkanek
hodnocení

To je pěkné. My taky používáme tento program. Jenže, jak mi radíš, tak to nefunguje. Nejde to přetáhnout nebo to píše, že nemám oprávnění k této operaci. Tak to nevím, co a jak.

arkanek
hodnocení

Prostě to nejde přetáhnout. Tato operace se nedokončí a zruší se. Je ještě u toho okénko jako u dopravní značky zákaz stání. Co to je NPCS? Díky.

arkanek
hodnocení

Děkuji. Člověk používá program často a neuvědomí si ani zkratku *smich*. Chybu píše jen to, co jsem napsal v předchozím příspěvku. Jak se nastavuje v tom NPCS admin?

praivo*

Použij "Spustit jako správce" v kontextové nabídce Windows.

arkanek
hodnocení

Teď jsem přetáhl video do mobilu přes adaptér. Je tam, ukazuje se, ale zase nejde bohužel přehrát. Opět stejná chyba. Když si to chci spustit, tak to píše - neplatný klip, operace zrušena. Mám to ale v tom správném formátu MP4. V čem je chyba? Co mám udělat pro to, aby to bylo již v pořádku? :(

Zkusil jste jiné video? Jestli to dělají všechny nebo je třeba poškozené toto konkrétní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]