Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak upravit natočené video

Od: pontee* odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer,

prosím, neporadili byste mi někdo, co mám udělat s videem, které jsem natočila moiblem a bohužel jsem zkazila posledních pár vteřin záběru a potřebuji to video zkrátit něčím. Nevíte, jestli se s tím dá něco dělat?

Děkuji!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Avidemux, Windows Movie Maker... možností je plno, ořezat délku videa zvládne snad každý program pro jeho editaci, tedy na to bohatě stačí i ten Movie Maker, který je přímo ve Windows XP, popř. doinstalovat Windows Live Movie Maker (do Windows 7)

cinematic*
hodnocení

2x

Některé mobily mají i svoje aplikace pro tyto základní úpravy videa, nebo je lze stáhnout (pro Android např. VidTrim)

gredy*

A co je to za mobil? Převážná většina i normálních mobilů, které umí nahrávat video, umí taky to video i upravovat.

hodnocení

2x

Pokud chceš pouze říznout konec.. Tak nahrát na youtube a při editaci dáš seříznout konec videa... myší navolíša uložit...

Vše jde skrze prohlížeč a vše počítají servery google takže to zvládneš i na starém či malém nevýkoném netbooku...

pontee*
hodnocení

Tak jsem zkusila ty dva první, co jste mi doporučili, ale v ani v jednom nelze otevřít ta moje videa, jsou pro tyto programy jakoby neviditelné, problém bude as v tom mém formátu- poněvadž jsou z mobilu, jsou ve formátu .3gp.

Kromě toho youtube je ještě nějaké řešení, pokud chci nějaké video upravovat i ne jen zkrácením konce?

Děkuji!

joo 3gp, to bude trošku oříšek. tam bych viděl na nejjednodušší řešení ten youtube. nahrát, sestříhat, stáhnout a potom třeba z youtube smazat. nebo nastavit jako soukromé. 3gp byste napřed musela překonvertovat třeba do AVI, aby šel otevřít v běžných video editorech. Bohužel takhle z fleku mě nenapadá žádný konkrétní program, který by to uměl. Možná snad "Any Video Converter free"

pontee*
hodnocení

No musím se pochlubit, že se mi jednou v životě podařilo něco dořešit samotné na počítači :-D Takže- lidi nejdřív jsem si stáhla program Free 3GP video converter, tam jsem si to převedla na AVI! No a pak jsem to ve Windows Movie Maker, který jsem sehnala na netu jen v angličtině!, dokonce dokázala s mou angličtinou nakonec po asi půl hoďce upravit, uffff, ale mám radost i sama ze sebe, že jsem to dokázala, díky všem za rady! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]