Nejste přihlášen/a.
pokud mi v otevřeném okně(většinou idnes) běží ještě jedno pod ním s reklamou na nějakou banku(je mi ukradená protože nikam nemíním lezt)PC se mi seká, rozhučí se větrák a nejde mi ani souvisle psát psané písmenko se objeví třeba až když mám napsané další dvě.Tady když to teď píšu tak je vše normální i větrák běží potichu a písmenko se objeví hned když ho napíšu.Docela mi to jde na nervy.Mám počítač tak akorát na maily, psaní a přečtení zpráv v tisku.Dají se ty velkoplošné reklamy nějak omezit?Mám docela drahý internet na to jak je omezený staženými daty(jinak to nejde)a tyhle problémy už mě vytáčí.Díky za odpověď.
Pokud používáte Firefox, tak doporučuji addons.mozilla.org/... případně nastavit v prohlížeči blokování vyskakovacích oken.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.