Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit podbíhavé reklamy

Od: kolilo odpovědí: 2 změna:

pokud mi v otevřeném okně(většinou idnes) běží ještě jedno pod ním s reklamou na nějakou banku(je mi ukradená protože nikam nemíním lezt)*zed*PC se mi seká, rozhučí se větrák a nejde mi ani souvisle psát psané písmenko se objeví třeba až když mám napsané další dvě.Tady když to teď píšu tak je vše normální i větrák běží potichu a písmenko se objeví hned když ho napíšu.Docela mi to jde na nervy.Mám počítač tak akorát na maily, psaní a přečtení zpráv v tisku.Dají se ty velkoplošné reklamy nějak omezit?Mám docela drahý internet na to jak je omezený staženými daty(jinak to nejde)a tyhle problémy už mě vytáčí.Díky za odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

2x

Pokud používáte Firefox, tak doporučuji addons.mozilla.org/... případně nastavit v prohlížeči blokování vyskakovacích oken.

hodnocení

0x

A pokud operu tak zatrhnout spouštět doplňky na vyžádání..

V prohlížeči google chrome je možnost stáhnout plugin na vypnutí flashe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]