Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Emgeton m6 cult - potíže s USB

Od: egona odpovědí: 5 změna:

Mám MP4 přehrávač Emgeton m6 Cult.Když ho připojím pomocí USB do počítače, automaticky se nezobrazí jako třeba u MP3.U MP3 to dělám tak, že si otevřu Tento počítač a tam už se mi zobrazí disk G.Ale u MP4 se mi nic nezobrazuje...kde to mám otevřít? Co mám dělat?

(Nevěděla jsem, kam to zařadit...)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zkus ho připojit do jiného konektoru, případně použít jiný kabel a také celé zařízení zkusit připojit na jiném PC.
Možností je též, že systému mu pouze nepřiřadí písmeno. Zkus spistit tento program "diskmgmt.msc" jestli zařízení vidí systém.
honyx
mam problem ze se mi po pripojeni k usb nezobrazi zarizeni jako disk. Zkusil jsem diskmgmt.msc a zarizeni to najde ale nepriradi pismeno. prosim o pomoc. nejlepe kdybys me kontaktoval na icq 326-350-545

jabra*
hodnocení

0x
tenhle miniPMP mám taky a pro komunikaci s PC je nutné přehrávač zapnout a až po tom ho připojit. když ho zapojíte vypnutý, bude se pouze dobíjet.
holin
Ale v návodu je i napsáno, že při aktualizaci firmware se má připojit M6 vypnutý a zkopírovat na něj soubory s novým firmwarem, ale jelikož se vypnutý přístroj pouze nabíjí a nezobrazí se jako další disk, tak tedy nelze aktualizovat fw..
Jak tedy aktualizovat firmware?
jabra*

mám ho už skoro půl roku a ještě jsem se do manuálu nedíval, ale pro aktualizaci fw je potřeba nahrát soubory fw do přehrávače, tudíž je nutné ho zapnout a po té do něj soubory nahrát (do rootu, tedy hned jak kliknete na vyměnitelný disk). potom přehrávač odpojte, vypněte a zapněte a už se bude aktualizovat fw. doporučuji si přečíst fórum emgeton.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]