Nejste přihlášen/a.
Mám MP4 přehrávač Emgeton m6 Cult.Když ho připojím pomocí USB do počítače, automaticky se nezobrazí jako třeba u MP3.U MP3 to dělám tak, že si otevřu Tento počítač a tam už se mi zobrazí disk G.Ale u MP4 se mi nic nezobrazuje...kde to mám otevřít? Co mám dělat?
(Nevěděla jsem, kam to zařadit...)
0x
Možností je též, že systému mu pouze nepřiřadí písmeno. Zkus spistit tento program "diskmgmt.msc" jestli zařízení vidí systém.
0x
Jak tedy aktualizovat firmware?
mám ho už skoro půl roku a ještě jsem se do manuálu nedíval, ale pro aktualizaci fw je potřeba nahrát soubory fw do přehrávače, tudíž je nutné ho zapnout a po té do něj soubory nahrát (do rootu, tedy hned jak kliknete na vyměnitelný disk). potom přehrávač odpojte, vypněte a zapněte a už se bude aktualizovat fw. doporučuji si přečíst fórum emgeton.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.