Já mám tento mobil a jsem s ním spokojen jak s reproduktorem tak i s fotoaparátem připadně "kamerou". V mobilu je i celkem rychlý internet. Jediná nevýhoda je že baterka mobilu nevydrží pod velkým tlakem (aplikací atd...) víc jak jeden den.
není nejhorší -Pokud je dnes za vážně dobrou cenu a nechceš toho po něm moc. Baterie není nejhorší, wifi hodně zamrzí.navigace docela jde. Nijak moc se ani neodira,ale doporučuju fólií na displej. Je už ale starší a možná je lepší podívat se po něčem lepším -C7 nebo aspoň 5800 Ps pro lepší použití určitě h*ck.
Ne, poruchovy neni.. Ale nelibi se mi konstrukcni a materialove provedeni..., zpusob obsluhy, rychlost..atd.atd. Navigace je v principu OK, mapy take.., ale presto je 4roky stara klasicka navigace o tridu vyse. Proste mi tento telefon moc nesedne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.