Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia 5230

Od: jann* odpovědí: 10 změna:

jaký je váš názor na nokia 5230,chtěl bych si jej koupit ale rád bych slyšel nějaké připomínky třeba od někoho kdo ho má/měl, díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xhardan*
hodnocení

0x

Já mám tento mobil a jsem s ním spokojen jak s reproduktorem tak i s fotoaparátem připadně "kamerou". V mobilu je i celkem rychlý internet. Jediná nevýhoda je že baterka mobilu nevydrží pod velkým tlakem (aplikací atd...) víc jak jeden den.

jann*
hodnocení

a navigace funguje bez problému?

xhardan*

S navigací je to trochu složitější.

jann*
hodnocení

v čem? nefunguje jak ma?

1jara*
hodnocení

0x

Názor naněj nemám žádný jen z doslechu, horší fotoaparát, absence Wi-Fi či poněkud chudší obsah základního balení, je to jen Nokia.

stan2
hodnocení

0x
není nejhorší -Pokud je dnes za vážně dobrou cenu a nechceš toho po něm moc. Baterie není nejhorší, wifi hodně zamrzí.navigace docela jde. Nijak moc se ani neodira,ale doporučuju fólií na displej. Je už ale starší a možná je lepší podívat se po něčem lepším -C7 nebo aspoň 5800 Ps pro lepší použití určitě h*ck.

hodnocení

0x
Pomerne slusne vybaveny telefon, ktery mam...ale podruhe bych si ho jiz nekoupil.
jann*
hodnocení

duvod? je poruchový? co navigace?

Ne, poruchovy neni..
Ale nelibi se mi konstrukcni a materialove provedeni..., zpusob obsluhy, rychlost..atd.atd.
Navigace je v principu OK, mapy take.., ale presto je 4roky stara klasicka navigace o tridu vyse.
Proste mi tento telefon moc nesedne.

faiithles5555*
hodnocení

0x
Doporučuji spíše 5800xp už díky wifi a 3.2Mpix foťáku.Navigace funguje v pořádku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]