Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Placení přes Ebay

Od: anette* odpovědí: 3 změna:

Ahoj lidi, já si chci na stránce ebay.cz objednat z Anglie tričko, no a tam se to dá platit jen přes službu PayPal, máte s tím už někdo zkušenosti, že zboží vpořádku dorazilo? A jak se s tím platí, kam já musím poslat ty peníze? Dík moc za odpovědi ;)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

charlie*
hodnocení

0x

V první řadě je třeba si založit PayPal účet - je vázaný na e-mailovou adresu, po vytvoření účtu si tam zaregistrujete platební kartu, kterou máte ke svému běžnému účtu (je potřeba u karty povolit internetové transakce). Pak už jen na E-bay nakoupíte, kliknete na zaplatit přes PayPal a odklikáte, peníze se ztrhnout z karty a odešlou prodávajícímu, prodávající o Vás nezíská žádné údaje, jako je číslo karty a tak podobně, ale ví, že od Vás přišli peníze.

Nakupuji takhle přes e-bay.de, e-bay.co.uk a vždy zboží dorazilo bez problému. Jen je třeba se s prodávajícím domluvit ohledně zaslání do ČR, pokud to přímo v aukci nenabízí, ale pokud kupujete přes e-bay.cz, tak je poslání do ČR zaručené a rovnou i dána cena za přepravu.

Nebojte se toho, funguje to bezchybně.

ellin*
hodnocení

0x

Takhle to dělám já: je to lehčí než si založit PayPal- zaregistrovala jsem se na tuhle stránku: cz-ebay.cz/... , máš tam přesný návod jak postupovat, můžeš si i vybrat jestli to chceš poslat rychle, nebo pomaleji (za rychlé se docela hodně platí, takže já to posílám na POMALEJI, ono to přijde tak o 5 dní později, což není hrůza, když to putuje třeba z Ameriky nebo Anglie). Pošleš jim peníze na jejich (český) účet a oni to přes PayPal zaplatí do jiné země. Za to jim dáš nějakou malou provizi (já třeba platím kolem 15-20 Kč, podle toho jak je drahé zboží co si chceš koupit). Mám s tím dobré zkušenosti, nikdy mě neošidili, a vždy zboží přišlo. A navíc jsou hodně ochotní, když si s něčím nevíš rady.

charlie*

Taky to takhle jde, ale musí se platit provize, PayPal platby jsou bez poplatku, spolehlivé, a na e-bay je to se zárukou vrácení poněz, pokud prodávající zboží neodešle. Založení účtu je otázkou pár minut, a pukud se nakupuje častěji, je to značná výhoda mít PayPal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]