Nejste přihlášen/a.
Vybírám truhlicový mrazák s hloubkou do 60 cm, objem 150 - 200 l, ale nabízí mi značky jako Candy, Goddees, Nordline, Eurotech.
Jsou tyto značky spolehlivé?
Vlasto, co se týče spolehlivosti, může Vám pomoci www.heureka.cz. Tam najdete recenze od jiných uživatelů. Já sama za sebe doporučuji vybírat mrazák s co nejnižší spotřebou elektřiny, pro mě je to parametr číslo jedna. Doma jsme vypojili jeden mrazák a rázem spotřeba elektřiny rapidně klesla.
Tyto značky nepatří zrovna k těm kvalitním spíše bych vybíral ze značek jako Electrolux, Zanusi, Whirlpool, AEG, Gorenje, Bosch a na spotřebu bych se až tak nedíval často je to na úkor kvality, slabší kompresor má sice menší spotřebu ale je tak namahaný že po dvou, třech tetech odejde. Vy ušetříte na spotřebě třeba 500kč za rok ale oprava vás bude stát 4000kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.