Nejste přihlášen/a.
Zdravím. RAM paměť v mém samsungu má 867MB. Což je celkem hodně. Nevýhoda ale je, že stále v něm běží několik aplikací, které ji zmenšují (zaplněno je tak 350MB) problém je, že to číslo stále narůstá, i když s telefonem nic nedělám a paměť pravidelně promazávám. Obnoví se "sama"?
Dobrý den,
mám sice HTC Evo 3D ale budu se snažit poradit . Já když si zapnu třeba nějakou hru, která vyžaduje internetové připojení, taky jsem zjistil, že mi to časem žere paměť. Pak jsem zjistil, že nejde o to jenom promazávat paměť, ale tu aplikaci opravdu ukončit. Já když v tom seznamu ťuknu na tu hru, zobrazí se mi: Ukončit aplikaci. Tím mi to zmizí a žádná další paměť se mi neubírá, protože jsem tu hru totálně vypnul
. Ale nevím, jestli to tak je i u Samsungu...
android v telefonu samsung galaxy s II spravuje operační paměť zcela automatizovaně a vy jako uživatel byste to vůbec neměl řešit. Prostě telefon používejte a zaplnění paměti si vůbec nevšímejte, v momentě kdy jí bude pro aplikaci na popředí potřeba více ji android vždy nějak chytře umí uvolnit.
RAM v sgs2 je opravdu dostatek a jako už více než 6 měsíční uživatel toho telefonu říkám, že vám nikdy nebude scházet, pokud se tím nebudete zbytečně zabývat a snažit se ji zoufale uvolňovat a tím narušovat chod celého důkladně navrženého systému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.