Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaký dotykový mobil by jste doporučovali za cenu cca kolem 3 - 4 tisíc. Děkuji.
Já bych vám doporučovala dotykový mobil Nokia C5-03. Mám ho už asi rok a maximální spokojenost. Na Herureka.cz ho seženete za 2 782 Kč, vizte < mobilni-telefony.heureka./...>.
doplněno 03.03.12 12:39:Když si rozkliknete galerii - zde mobilni-telefony.heureka./... tak tam najdete i různé jiné modifikace tohoto telefonu, přesněji jiné barevné kombinace.
Plně souhlasím s anzionka. Nokia C5-03, pokud ho ale nechcete, tak je o cca 400 lacinější Nokia 5230, ale nemá už WIFI.
Pokud chcete lepší, tak ještě mohu Vám doporučit Nokia 500 stojí cca o 200 více než Nokia C5-03.
KDyby jste nechtěla Nokii, tak doporučuji HTC Wildfire, ale to se blíží hodně ke 4 000.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.