Nejste přihlášen/a.
Ahoj potřebuji vědět u každé Nokie N95 je možné jí vysunout nahoru tím pádem můžeme mačkat na klávesnici a když mobil vysuneme dolu tak mužeme pouštět hudbu?Dávám se obrázek jak to myslím protože jsou dvě N95 je Nokia N95 a Nokia N95 8G mám pravdu?Děkuji
Nokia N95 i N95 8G jsou provedením stejné (jen ta 8G má 8 GB vestavěné paměti - to N95 nemá). To "vysunování" na obě strany je u N95 i u N95 8G. Mám doma N95 a jsem vcelku spokojená. Na tlačítkách se píše dobře, ovládání muziky je taky docela dobré (i když to není prvoplánově hudební telefon). Foťák taky fotí dobře (na telefon). Jediná vada asi je, že se sám od sebe jednou za čas restartuje. Ale to je tím, že je tam předpotopní Symbian.
Jinak, co říkáte, je pravda: vysunete nahoru a máte klávesnici, vysunete dolů a máte tlačítka "play", "stop", "dopředu" a "dozadu".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.