Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čeština do mobilu

Od: makal® odpovědí: 6 změna:

Jak dostat češtinu do mobilu Samsung GT-S3370, v nabídce není,telefon pochází z Anglie. Je to možné stáhnout někde z internetu?

Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Problém by mohla vyřešit aktualizace operačního systému. Postup je uveden zde:

http://goo.gl/vNQtD

hodnocení

Díky za tip,ale po instalaci to zobrazilo hlášku,že zařízení nepodporuje aktualizaci sofwaru pomocí služby Kies :(

...nebyla by tam ještě nějaká jiná možnost?-)

To je zvláštní, protože Samsung tvrdí něco jiného:

samsung.com/...

hodnocení

Tak opravdu ne,znovu jsem přeinstaloval Kies a po připojení telefnu to vyhodilo to samý :(

Spider psal,že máte přeinstalovat operační systém,tedy OS v telefonu.

Nikoliv program Kies.

Zkuste si na netu najít nějaké samsung -diskusní nebo help fórum a tam buď najdete návod nebo se sám zeptáte.

Anebo se vydejte do nějaké prodejny s telefony,určitě Vám to tam za dvě nebo tři stovky přehrají.

hodnocení

To jsem také pochopil,ale na výše uvedeném odkazu je pouze download softwaru právě jenom Kies nebo internetového připojení,takže jsem přeinstaloval novější verzi Kies,která po připojení s mobilem stahuje nové aktualizace,ale bohužel,co se týká firmwaru,tak ten pouze rozpozná,ale už neupdatuje. Jestli tedy je na těchto stránkách přímo ke stáhnutí OS,tak bych to jedině uvítal.Jinak mi asi opravdu nezbyde nic jiného,než se obrátit ne servis.Díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]