Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
moc prosím o pomoc. Nedávno jsem si pořídila svůj první "dotykáč". Jedná se o Sony Xperia Miro. Je bezva, akorát z jedné věci jsem zoufalá - z internetu. Už mě to stálo cca 200 Kč (a za nic). Když jsem viděla, že se načítá net, stopla jsem to, ale to už je pozdě.
Aplikace se neptají, zda si přeji připojit k netu. Jak poznám, zda se jedná o aplikaci nebo o online verzi?
Jde nějak zablokovat přístup na net? Aspoň na nějaký čas, než si na to zvyknu. Prosííím, poraďte, díky.
A když už jsem tu, nevíte, jak by se z tohoto telefonu daly archivovat SMSky? Třeba do txt souboru, jak to šlo u většiny "hloupých" telefonů. Díky.
Mám jednoduchý laciný SonyEricsson, kde to přímo na přístroji zakázat nelze. Telefon používám na telefonování (kdo by to řekl, žejo) a na SMS. Internet na něm nepotřebuju. Takže když se mi podruhé připojil na Net, zavolal jsem operátora a nechal všechno, co se týká Netu zablokovat. Od té doby mám klid.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.