Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Set top box full HD Mini Juice

Od: majorka* odpovědí: 3 změna:

Krásný den.Chtěla bych se zeptat,včera nám nový poskytovatel TV zapojil tuto službu a máme k tomu set top box Mini Juice,jenže je v nastavení něco pod zámkem(např.editace kanálů)a nikde jsem nevyčetla,jaký kód je tam nastavený,nemáte někdo podobnou zkušenost,nebo nedá se to nějak zresetovat? Děkuji moc za případnou odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Zkoušelas takový klasický kódy? 0000 nebo 1234
majorka*
hodnocení

B I N G O! Zkoušela jsem včera do noci úplně všechno(snad i sedmnáctou odmocninu z dvěstěpadesátišesti),ale ty čtyři nuly jsem vynechala,a...jsou to ony.Díky moc,oběma:)

hodnocení

0x

Zavolejte na poskytovatele, melby Vam potrebny kod prozradit, nebo alepson vysvetlit, proc je to zamknute

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]