Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mini kamerka

Od: kajdzaska* odpovědí: 14 změna:

Poridila jsem si malou kamerku (viz. foto) a potrebovala bych poradit s jejim zapojenim..Chtela bych ji zatim jen vyzkouset a nevim jak na to? Predem moc dekuji.

Mini kamerka

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

2x

Žlutý konektor by měl být video výstup z kamery do TV a ten bílý je zvukový výstup do TV. Červený je obvykle také určený pro zvuk,ale v tomto případě to spíš vypadá na konektor pro připojení napájecího adaptéru.

zajixxx*

Mohu potvrdit tentokrát červený clouží pro napájení, obvykle z 9V baterie...(nedostala jste k tomu redukci?)

kajdzaska*
hodnocení

Nn bohuzel ne...koupila jsem jen samotnou kamerku ( puvod radsi neznamy )*smich**frajer*

ladinpraha*

Mě by zajímalo, proč kupuješ použitou a nekompletní kameru a k čemu ji hodláš využít. Potřebuješ buď napájecí adapter nebo redukci na 9V baterii.

kajdzaska*
hodnocení

A ta redukce se da poridit kde?Dekuji

Sice je z fotky vidět dle koroze napájecího konektoru, že kamera není nová, ale i nová se dodává bez redukcí, nebo napájecích adaptérů. Stačí použít jakýkoliv napáječ zhruba od 5V výše s plusem na dutince. Přestože je uvnitř stabilizátor 7805 tak ta kamerka už od 5V funguje.

kajdzaska*
hodnocení

Takze pokud jsem to dobre pochopila...tak to muzu pripojit na traficko?

ladinpraha*
01.03.12 23:30

Můžeš.

buss

Pochybuji, trafo jako takové dává střídavé U, je uvnitř kamery usměrňovač? Chce to stejnosměrný zdroj!

a jsme zase u toho bussi *smich*

jsem přesvědčen že tazatelka myslí usměrněné trafíčko :D

buss

mě nezajímá co myslí, nazývejme věci správnými jmény..., čte-li to kdo nerozumí co jiný myslí je v háji, pak se nedivím některým dotazům

V běžné domácnosti se většinou vyskytují usměrněné zdrojíčky nazývané obecně trafíčka, pochybuji, že tazatelka má plný šuplík opravdu holých neusměrněných transformátorů ;).

bussi:

když už trváš na přesném vyjadřování a názvosloví od laika, tak mu to patřičně vysvětli, tvé info o "střídavém U" a absenci usměrňovače v kamerce asi nebude pro tazatelku zrovna přínosem ;)

juldab*

"trafíčko" doopravdy muže znamenat cokoliv tzn i síťový zdroj a zdaleka to nemusí znamenat transformátor

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]