Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,dnes ve 2 hodiny ráno mi začal zvonit mobil,jelikož sem nic neviděl a nějak moc sem nepřemýšlel tak sem to vzal a zeptal se kdo tam je,nebylo té osobě vůbec rozumět,mluvila strašně divně,rychle sem to vypl,volá mi i nadále,...jistě to bylo z jiného státu jelikož mi to vzalo 10kč i při přijetí,neví někdo co to může být? číslo je +84989597934 vůbec nemám ponětí proč mi dotyčný volá a jestli to není jeden z těch virů nebo něco podobného,proto se chci zeptat co bych měl tak udělat,nebo lépe...jak to zablokovat
Třeba má dotyčný jen špatné číslo a možná ani nechce volat v noci, ale neuvědomí si časový posun Vietnamu proti nám (jestli to tedy je z Vienamu). Zatím bych nezvedal a ignoroval.
Ale nezdá se mi, že by se měly odečíst peníze za příchozí hovor. To se přece neděje ani ze zahraničí. Děje se to jen v případě, že ty jsi v zahraničí a zvedneš tam hovor na svém mobilu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.