Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung Galaxy SII - prodleva

Od: galaxysii odpovědí: 1 změna:

Zdravím, mám Samsung Galaxy SII a odemykání displeje probíhá tak, že zmáčknu buď tlačítko "Zamknout" nebo "Domů" a potom se rozsvítí displej a naskočí mi obrazovka, na které se kreslí bezpečnostní kód. Ale časová prodleva mezi zmáčknutím a rozsvícením displeje je cca 3 sekundy... Mobil mám od vánoc ale té prodlevy jsem si všiml teprve včera (je dost možné, že tam byla už dřív akorát jsem ji nevnímal) Je to normální, nebo je to nějak rozbité? Děkuji mnohokrát

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

U Androidu naprosto normální jev...

Zkus si z Marketu nainstalovat "AutoKiller Memory Optimizer", povypínat nějaké zbytečné procesy (neukončené aplikace) a snaž se mít co nejvíc volné paměti v mobilu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]