Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nahrát hudbu z CD do MP3

Od: nestastnik® odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer,

jak mám nahrát písně z CD do MP3?Pokud to chci zkopírovat,tak mám potom v MP3 jen zástupce jednotlivých písní.Pokud bych snad na někoho působil jako negramot:),předem se omlouvám,ale nikdy jsem s tím nepřišel do styku.

Díky za rady,

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

2x

Klasicky programem cd ex. Nic složitého.

taktéž doporučuji CD ex slunecnice.cz/... . Malý šikovný program, identifikuje CD, pojmenuje skladby, interpreta ... (Id3 tagy)

re*
hodnocení

0x

Musíš z CD ripovat hudbu, např. přes windows media player, nebo já používám free ashampoo burning.

hodnocení

0x

pravděpodobně to je hudební CD. V tom případě to umí do mp3 (možná wmv teď nevím) dá se přes Windows media player

tady oficialni navod od microsoftu windows.microsoft.com/...

bena*
hodnocení

0x

Windows Media Player umí nahrát písně z CD do MP3 nebo do WMA, včetně beztrátového WMA a WMA Pro.

Stačí otevřít WIndows Media Player, kliknout na Kopírovat z disku CD a řiďte se podle obrázku.

Máte-li Windows XP, doporučuju nainstalovat nejnovjěší Windows Media Player 11 (na obrázku je snímek z WMP 11).
WMP11 ke stažení zde: windows.microsoft.com/...

bena*

Hmm teď koukám, že obrázek zde není. Vkládám znovu.

Jak nahrát hudbu z CD do MP3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]