Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odblokovani telefonu

Od: pavel47 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den , rad bych se optal, zdali je mozné abych si sám pomoci nejakého programu odblokoval telefon pro vsechny operatory.. v nemecku jsem si koupil za par eur...novy ale starý typ NOKIE100... do které mohu dat je SIM O2 operatora...

dá se stahnout z netu najaký prográmek kde bych si sám mohl ho odblokovat..a nemusel chodit kamsi..kde mi to udělají?

děkuji za radu Pavel

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Máš k ní USB kabel?

doplněno 05.05.13 22:48: Myslím jakýkoliv vhodný datový kabel. napadl mne totiž software jménem Nokia Software Suite.
doplněno 05.05.13 22:49: Pardon, je to Nemesis Service Suite.
doplněno 05.05.13 22:52: Ale vzhledem k ceně telefonu (490 Kč) bych to rozhodně nenechával servisu, to se pak už vyplatí koupit nový, neblokovaný telefon.

lordweb24*
hodnocení

0x

Dobrej, zkušenosti s tím nemám, ale trochu jsem zagooglil a našel toto:

forum.mobilmania.cz/...

doplněno 05.05.13 21:55:

to Pravio: Nokia 100 nemá dle specifikací USB vstup.

doplněno 05.05.13 22:41:

zkusil bych tuhle stránku: mobileunlockguide.com/...

zajixxx*
hodnocení

0x

Co jsem viděl, tak se dá na netu koupit sim karta, které tyto věci zvládne :) Jen pohledat, a pokut tel. nemá usb, tak bude kabel dražší jak odblokování...

pavel47
hodnocení

no já tam ani nevidim..kam bry se ten kabel mohl strčit...To je ale nejakáSIM karta..která to odblokuje ze vnitr?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]