Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konektor od rádia

Od: frkotou* odpovědí: 13 změna:

jak se jmenuje tento konektor o rádia prosím

Konektor od rádia

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

reproduktorový konektor DIN

hodnocení

0x
Pokud vim, je to stary DIN konektor pro pripojeni reproduktorovych kabelu do zesilovace.
Naposledy jsem ho videl nekdy kolem roku 1990 na komponentech Tesla, ale i jinde.
Doma mam jeste tusim nekde v krabici kabely s temito koncovkami.
frkotou*
hodnocení

a kde ho sehnat (Ve Znojmě)

v elektru by měli mít. U nás jsem sehnal v mnohem menším městě bez problému pětikolíky DIN, původní TESLA výroby ;)

frkotou*
hodnocení

všude byl pětikolík já potřebuju tenhle jinak to radio nehraje

já vím, jen říkám že by neměl být problém sehnat ho normálně v elektru.

frkotou*
hodnocení

neví aspoň někdo jak dát reproduktor do tesla 814 A

máš tu i odkaz na konektor za 5 Kč, co víc chceš? Běž se zeptat do elektra, třeba to tam budou mít (ušetříš na poštovném). Já tyhle konektory taky používám - na gramofonu NZC 300 a nebyl problém je u nás v minielektru sehnat

lui*

Buček elektro. Tuším Brno nebo tam někde. Najdete to snadno má Internetový obchod a určitě to bude mít.

buss
hodnocení

0x

Konektor pro reproduktor, kdysik možná DIN...? Viz Hadex.

hodnocení

0x

ame.cz/...

doplněno 28.02.12 20:32:

konektory DIN všech možných druhů se pořád používají, použití vymizelo jen na běžné spotřební elektornice:

gme.cz/...

hodnocení

0x

já si u nás v Jičíně ve Falco elektru taky nedávno tenhle konektor kupoval a za "pár drobků od pusy"

mkat*
hodnocení

0x

Ked som nemal po ruke tieto konektory(to už bolo daavno),tak do tej dražky som dal nožovy konektor z auta.A do dierky som hrubšiu ihlu.Na konce som naletoval kabliky z repra a pohoda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]