Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu. Minulý týden jsem chtěla prát, sáhnu na kolečko na nastavení vody, to se ale protočilo na prázdno, tudíž jsem měla rozhozené programy. Horko těžko jsem přes logické myšlení nastavila kolečko tak jak má být a začala prát. Vše se zdálo být v pořádku až při druhé várce jsem zjistila, že se mi v pračce neohřívá voda. Jelikož pračku umím jen zapnout, samozřejmě zavolám opraváře ale vzhledem k momentální situaci potřebuji vědět v čem by mohl být problém a kolik si mám na opravu připravit.
Moc děkuji za odpovědi...
Nikola
Nevím, na kolik jdou "rozhodit" programy, vada může být v programátoru, v každé silové části až po topné těleso. Podle typu pračky si najdete snad těleso topné na intu, + práce, cesta sernismana. Praček je...
přesně tak.Za cestu si (když je slušný)započítá i 10kč za každý i započatý kilometr.Známá pak platila pětistovku jen za otevření zadního krytu pračky.No a na to nabalí další peníze za součástky.To že dokáže naštvat že pračka odejde v nejmíň vhodný čas chápu ale podívejte se na net kolik je tam nabídek.Mám jednoduchou a je klid.Sousedka má něco extra má to pomalu "palubovku"jako letadlo ale ve finále já peru a ona stále s něčím bojuje.
Stejný problém jsem před pár lety vyřešil změřením odporu topného tělesa.Protože nefungovalo a náhradní nebylo k dostání,těleso jsem vymontoval a v Praze ve specializované prodejně na Zenklově ulici jsem nechal udělat těleso nové(cca 700Kč).Takže když připočítáte práci opraváře,měla by jste se vejít do 2500 Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.