Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje mi zahraniční SIM, proč?

Od: natalije* odpovědí: 7 změna:

ahoj lidi, mám takovej problém s telefonem a nevím co s tím, třeba se vám to taky stalo a poradíte mi. když si dám do telefonu O2 SIMku, co jsem si pořídila v UK (jsem v UK) v O2 abych volala s ostatníma au-pairkama a tak, tak mi ani v jednom mym telefonu nejde. nejde volat, psát, nikdo se mi nedovolá, nenapíše sms. čím to je? mám na to nějak zablokovaný telefon?

V ČR mám standardně T-Mobile, ale telefon je odblokován pro všechny operátory. Mám třeba něco blbě v nastavení? Mám zavolat operátora? Nevíte, kolik ze zahraničí stojí T-Mobile operátor - volání?

Všem předem děkuji za odpovědi!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V první řadě je nutné si nastavit automatické vyhledání sítě, je možné, že mobil je nastaven jen přihlašování do domácí sítě.

natalije*
hodnocení

Tak operátory tam automaticky mám :(

A na místní síť se to přihlásilo?

Když založíte kartu do telefonu,co se Vám objeví na displeji? Je tam něco napsáno?

doplněno 27.02.12 15:47:

A teď zrovna jste v UK?

pecenkav*
hodnocení

0x

To nejspis vypada na na to, ze nema vubec rooming a nebo ho nema aktivovany.

pecenkav:

roaming (ne rooming) na kartu koupenou v UK a požívanou v UK?

natalije*
hodnocení

Roaming nepotřebuju. Začala jsem bydlet v UK a tak jsem si koupila O2 SIM na kredit zatím, abych byla v kontaktu s ostatníma lidma žijícíma v UK s UK SIM.

Ale rozchodila jsem ji v Samsungu galaxy Mini! Nevím jak, nějak samo asi. Ale nutně ji potřebuju používat v iPhone 4. Ten Samsung je na umření, třeba je něco v nastavení opravdu blbě?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]