Nejste přihlášen/a.
AHOJ,
nemáte někdo prosím zkušenosti s nefungujícím displejem u digitální videokamery? Mám dotykový displej a zničehonic mi displej přestal reagovat na dotyk...a pak po nějaké době když jsem zapla videokameru, tak displej nefungoval vůbec, svítil jen bíle... myslíte, že by v servisu byli schopni tuto závadu opravit? Třeba v prodejně FOTOŠKODA? Mám značku Sony.
Pokud je výklopný, tak nejspíš přelámané vodiče k displayi. Samozřejmě, že je to opravitelné.
doplněno 25.02.12 16:54:Pokud je to u Škody kupované a je to vzáruce tak proč ne, ale jinak bych to odnesl do servisu Sony.
A mohl byste mi prosím poradit, kde je servis Sony v Praze? A kolik odhadujete, že by stála oprava? Moc děkuji.
Já vím o servisu na Smíchově v ulici na Bělidle, kolk bude stát oprava si netroufám odhadnout, protože jen za identifikaci si počítají 800Kč, bez ohledu jestli vám to opravi nebo ne. Já osobně do servisu nechodím, je to zlodějna, nedivil bych se tomu kdyby chtěli vyměnit celý display. Ale podle příznaků bych opravdu odhadoval ten přívodní vodič.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.