Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bude fungovat Cryptoworks i po 31.12.2012?

Od: zajda888® odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

něco jsem si přečetl tady v historii,něco na netu,ale konkrétní odpověď jsem nenašel.Zajímá mě:

Bude přijímač s Cryptoworksem a s kartou Cryptoworks fungovat i po 31.12.2012? Vím,že bude končit podpora,ale co to znamená? Skončí např.updaty,nové sw apod.? Nebo se karta odmlčí?

Možná tu míchám hrušky s jabkama,brácha má satel.přijímač s HD Ferguson,u něhož jsem si v návodu přečetl,že není určen pro karty Irdeto.Chce od CS link přejít k UPC Direkt.Nechci,aby musel platit extra peníze za nějaké moduly,šuplíčky do šachty apod.UPC má nějakou kombi kartu,která by měla jet jak v CW,tak Irdetu.Aby se mu nestalo,že v lednu mu televize ztichne.

Takže: Pojede vysílání s Cryptoworks i nadále? Mohl by brácha zůstat u HD přijímače sCryptoworksem nebo bude muset koupit nový?

Děkuji předem za Vaše vysvětlení.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

solenza*
hodnocení

2x

Dobrý den. Podle mých informací by mělo před tímto datem dojít u služeb CS Link a SkyLink k výměně starých karet CW na karty Irdeto. Máme kartu SkyLink a ještě nás nikdo oficiálně neinformoval. Mrkněte sem.
digizone.cz/...

digizone.cz/...

hodnocení

To já vím,Skylink mě také touží skásnout 600,- Kč za kus plastu,jehož výrobní cena je 10 korun.

On ten kod Cryptoworksu je prolomený,takže myslím,že ho odstaví.Ale přesto se raději ptám.

solenza*

No právě, já se taky obávám, že to svedou na to, že se CW prolomil a od léta nás začnou bombardovat novými kartami. O nové kartě za 600 jsem také slyšel a v té ceně 600 by podle mých informací měly být i placené programy, než se těch 600 nevyčerpe. Což ale zase pro nás je zbytečnost, protože my máme jen základní nabídku a placené nesledujeme. Takže i pro nás by to byly vpodstatě vyhozené peníze. A to bych ještě musel doufat, že by i nová karta fungovala v našel docela starým přijímači. Máme ještě starou kartu s popisem TT přímo na kartě, takže docela stará. Ale předpokládám, že pokud budou skutečně chtít, aby jsme si pořídili nové karty, tak že nám napíší.

hodnocení

Jenže Vy pro ně nejste zajímavý zákazník.Sledujete pouze programy zdarma a jejich jediná možnost,jak na Vás vydělat,je vyměnit Vám ten kus plastu za šest kilo.

Nepředpokládám,že by Vám napsali,těch informací v médiích bude přibývat a myslím,že nebudou oslovovat každého uživatele.

Teď jsem ale četl nějakou diskusi,je sice ze září,a je tam napsáno,že výměna karet je dobrovolná.Což by znamenalo,že CW by jel dál.Akorát se nebudou přidávat další programy do nabídky starých karet.

Kdoví,co se ještě stane po tom spojení obou poskytovatelů.

tlustoprd*
hodnocení

2x
hodnocení

To je ono,mnohokrát díky za odkaz.

Tohle je přece jenom trochu starší článek. To bylo ještě před spojením CSlinku se Skylinkem.

Tady www.digizone.cz/c/... je rozhovor s Jaromírem Glisníkem šéfem Skylinku a CS linku z ledna letošního roku. Je to sice o přelaďování, ale poslední čtyři otázky rozhovoru jsou o Cryptoworksu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]