Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
potřeboval bych někde sehnat takový ten gong na dveře, ale abych si ten gong mohl nosit u sebe. Potřebuji to dát na dveře do haly a aby mi to v kapse písklo, že někdo vešel dovnitř. Hala je velká a na dveře není odevšad vidět. Nevím jak mám něco takového hledat. Nevíte někdo jak se to jmenuje nebo o konrétním odkazu?
Nevím proč zrovna autoalarm, kde by navíc bylo nutné řešit napájení. Zkusil bych pohledat na dstechnik.cz, nějakou nejjednodušší zabezpečovačku bez sirény, čidlo a pager - případně tam přímo poptat. Pokud už hala nějaké zabezpečení má, možná by šlo vymyslet úpravu, aby v "denním" režimu bylo aktivováno pouze čidlo u vstupu a deaktivována siréna a případné hlášení třeba na PCO. A sehnat pager...
HOPe:
to mě jen tak napadlo, protože je to hotové, a jako jiná možnost nepotřebuje napájení? To jsem netušil Jinak já osobně jsem měl něco podobného udělané ze starého mobilu a pohybového čidla - dosah neomezený pokud bylo pokrytí signálem
Jo jasně, mně jen připadlo zbytečné k tomu kupovat nějaký adaptér na 12V, když bytové alarmy už jsou rovnou do zásuvky!
Zase mohu doporučit Jablotron.
Vysílač 433 Mhz a do páru přijímač.
nebo
Vysílač 868 Mhz a zase do páru odpovídající přij/....
Není to zrovna přijímač do kapsy. Přijímač se strká do zásuvky 230V. Nicméně jeho hlasitost je dostatečně veliká na pokrytí i velké haly.
doplněno 25.02.12 15:39:A pokud by byl náhodou problém s akustickým dosahem(s hlasitostí), lze to řešit dvěma kusy přijímačů na opačných koncích haly. Do každého jde naučit to jedno PIR čidlo u vchodu.
doplněno 26.02.12 09:15:Do přijímače lze naučit víc ovladačů, takže kromě PIR čidla u vchodu, je možné do něj naučit i tlačítko umístěné někde u vchodu, sloužící k přivolání obsluhy, Navíc ty přijímače umí více různých zvuků, a dokáži si představit, že by jste měl jiný zvuk od čidla a jiný od tlačítka. Stejně tak lze do přijímače naučit i dálkový ovladač, kterým by jste byl schopen odpovědět zase jiným zvukem že o zákazníkovi víte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.