Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čtečka knih

Od: petka78 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, manžel má přání na čtečku el.knih, jelikož mobil mu již také dosluhuje, chtěla bych se zeptat jestli existuje již ve spojení s nějakým cenově dostupným mobilem. díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petr123*
hodnocení

2x

Každý mobil může s vhodným programem fungovat jako čtečka, ale nic nebude tak dobré jako opravdová čtečka ;)

Opravdové čtečky jsou dělané speciálně právě jen na to čtení - mají speciální displej, který téměř "nežere" baterku a na jedno nabití funguje klidně měsíc. Vypadá i jako normální papír, vůbec nijak nesvítí a oči se při čtení vůbec neunaví. Navíc se na něm dá krásně číst i na přímém sluníčku, kdy jsou normální LCD k ničemu a nečitelná. Za sebe doporučuju koupit Kindle.

petka78
hodnocení

Výborně, díky za odponěď, to mě vůbec nedošlo, že vlastně mobily maj na čtení textů nevyhovující displej. jěště jednou díky i za typ.

jumba
hodnocení

0x

I já mám čtečku Kindle. Můžu jen doporučit. Koupil jsem si na ní i obal Mám tam stažené zatím jen 135 knih, vydrží na nabití asi 1 měsíc. Je lehoučká.

petr123*

Perfektní na Kindle je i to, že si člověk může nastavit posílání aktuálních zpráv přímo do čtečky - takže jí stačí ráno zapnout a automaticky bez jakékoliv manipulace třeba s počítačem si tam můžeš přečíst nejnovější zprávy z desítek českých (a tisíců zahraničních) serverů.

hodnocení

0x

Kindle ma i u me za 1. nejdrive jsem to nechtel, ale dostal jsem ji jako darek a uz to nedam z ruky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]