Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, manžel má přání na čtečku el.knih, jelikož mobil mu již také dosluhuje, chtěla bych se zeptat jestli existuje již ve spojení s nějakým cenově dostupným mobilem. díky
Každý mobil může s vhodným programem fungovat jako čtečka, ale nic nebude tak dobré jako opravdová čtečka
Opravdové čtečky jsou dělané speciálně právě jen na to čtení - mají speciální displej, který téměř "nežere" baterku a na jedno nabití funguje klidně měsíc. Vypadá i jako normální papír, vůbec nijak nesvítí a oči se při čtení vůbec neunaví. Navíc se na něm dá krásně číst i na přímém sluníčku, kdy jsou normální LCD k ničemu a nečitelná. Za sebe doporučuju koupit Kindle.
I já mám čtečku Kindle. Můžu jen doporučit. Koupil jsem si na ní i obal Mám tam stažené zatím jen 135 knih, vydrží na nabití asi 1 měsíc. Je lehoučká.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.