Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Starý satelit - co lze chytnout?

Od: joyseg12 odpovědí: 5 změna:

Mám starý satelit-chytá většinou německé programy jako např. Pro7,ZDF,VIVA,Nicklodeon apod.Jde na tento satelit chytnout i jiné programy?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Teoreticky jdou.

joyseg12
hodnocení

A jaké? České?Ruské?

Jelikož se s největší pravděpodobností jedná o analogový satelit tak programů bude mín a mín až nebudou žádný. Český a ani slovenský programy na něj nechytneš. Na ně kromě satelitu ještě potřebuješ dekódovací kartu.

hodnocení

0x

Už ne, je to starý analogový satelit a už se na něm nabídka dozajista rozšiřovat nebude - ba právě naopak.

figurek*
hodnocení

0x

se divím, že Pro7 a Viva ještě chytnete. Já mám Skylink s rozšířenou nabídkou a chytám klasicky Astru 3. Po nedávném přeladění mi zrovna tyhle dva programy zmizly. Ne že by mi to zrovna tak moc vadilo, protože dívat se na filmy na stanici Pro7 to prostě nešlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]