Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

USB zařízení není připojeno

Od: hanika2* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, chci se zeptat...když připojím flashku do USB zařízení na set top boxu Mascom MC 550T a chci si pustit film, tak se mi zobrazí upozornění že USB není připraveno. Co s tím mám dělat? Nevíte někdo?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

údajně tento STB nepodporuje systém souborů NTFS. Takže v počítači zformátovat flashku na FAT32 a znovu na ni přetáhnout film. Potom by mohlo fungovat.

hanika2*
hodnocení

Děkuji za radu...můžu se ještě zeptat, jak mám flashku naformátovat na FAT32?

připojte ji do PC, otevřete "Počítač", klikněte na ikonu flashky pravým tlačítkem a vyberte "Formátovat..." Systém souborů nastavte na FAT32 a velikost alokační jednostky na "výchozí velikost alokace". Zatrhněte "Rychlé formátování", pokud není zatrženo a dejte spustit. Po dokončení bude flashka naformátovaná na FAT32.

Formátování z flashky smaže vše, co tam bylo, takže film tam budete musel znovu zkopírovat ;)

hanika2*
hodnocení

Tak flashka je naformátovana ve FAT32 a nefunguje to :(

venda1111
hodnocení

0x

Pravděpodobně ho k němu nemáte nakonfigurován ovladač. To Vám bez instalace ovladače nepůjde.:(

hanika2*
hodnocení

A jak by se dal ovladač nakonfigurovat? :)

hodnocení

0x

Měl jsem ten samý problém s tímto STB.Po připojení flashky typu Emgeton 8G mi to střídavě hlásilo-inicializace zařízení USB a zařízení USB odpojeno,někdy STB úplně "zamrzl"a musel jsem ho odpojit ze zásuvky.Po výměně flashky za TDK 8G funguje vše normálně.Je možné,že to bylo způsobeno nízkou rychlostí zápisu/čtení flashky,s určitostí to však říci nemůžu,protože to funguje i se starší Kingstonkou 4G,která taky asi moc rychlá není.

bena*
hodnocení

0x

Ideální je přímo flešku naformátovat v satelitu. Určitě touto funkcí disponuje. Pak flešku strčte do počítače, hoďte na ní film a mělo by to přehrát. Pamatujte, že film by měl být v takovém formátu, který satelit podporuje. Většinou podporuje MPEG, ale třeba s DivX nebo Windows Media Video či s Matroskou můžou být problémy.
Pozn.: FAT32 je nejlepší volba, ale některá zařízení umí pouze s FAT.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]