Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte zkušenost s firmou ASPEKT?

Od: budliky odpovědí: 6 změna:

Ahoj, volala mi nějaká paní s firmy Aspekt, že mi sníží útratu za mobil možná i o 50%. Věděla kolik provolám a jakýho mám operátora. Má s tou firmou někdo nějakou zkušenost? Bude v tom asi nějakej háček si myslím. Díky za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobry den, 50% se mi zda pouze jako lakani na vejicku a budou Vas tlacit do nejakeho tarifu. Na lespi cenu se da dostat pres tzv. sede operatory. Tj nejaka firma si dohodne lepsi podminky, ktere potom muze poskytovat i dale. Za platbu ale odpovida puvodni firma, takze pochybuji, ze by to nabizeli nahodnym lidem.

budliky
hodnocení

No to právě bude tento případ, mají prý velkou slevu a většinu mi z ní dají a zbytek si nechají. Musím ale přejít k jinému operátorovi. Mě se ale nezdá, že by to bylo legální. Mají licenci na poskytování telekomunikačních služeb?

Proto je to sedy operator, neni oficialni, licenci nejspis mit nebude, ale na to se zeptejte primo jich. Pohybuje se to na hrane zakona

budliky
hodnocení

To s tím fakt nikdo nemá zkušenost?:((

Napíšu Vám svůj názor i bez zkušeností.

Nezdá se Vám to zvláštní,že by Vám někdo chtěl odpustit 50% z hovorného?

Bude to ta firma platit za Vás?

A pokud ano,budete se jí muset zavázat v nějaké jiné oblasti,aby ty peníze dostala zpět.

Lidi stále slyší na slovo sleva a jiní toho využívají.

doplněno 28.02.12 09:46:

Možná byste si ji mohl vyposlechnout,to by mě zajímalo,co by všechno slibovala.

krkovicka*
hodnocení

0x
Tyto firmy i s.r.o. Jsou partneři operátorů, společnostic Tmobile, Vodafonu.To uvedou na začátku hovoru s vámi.U svého mobil.operátora si můžete ověřit pravost informací dané služby i firmy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]