Nejste přihlášen/a.
Ahoj, volala mi nějaká paní s firmy Aspekt, že mi sníží útratu za mobil možná i o 50%. Věděla kolik provolám a jakýho mám operátora. Má s tou firmou někdo nějakou zkušenost? Bude v tom asi nějakej háček si myslím. Díky za odpovědi.
Dobry den, 50% se mi zda pouze jako lakani na vejicku a budou Vas tlacit do nejakeho tarifu. Na lespi cenu se da dostat pres tzv. sede operatory. Tj nejaka firma si dohodne lepsi podminky, ktere potom muze poskytovat i dale. Za platbu ale odpovida puvodni firma, takze pochybuji, ze by to nabizeli nahodnym lidem.
No to právě bude tento případ, mají prý velkou slevu a většinu mi z ní dají a zbytek si nechají. Musím ale přejít k jinému operátorovi. Mě se ale nezdá, že by to bylo legální. Mají licenci na poskytování telekomunikačních služeb?
Napíšu Vám svůj názor i bez zkušeností.
Nezdá se Vám to zvláštní,že by Vám někdo chtěl odpustit 50% z hovorného?
Bude to ta firma platit za Vás?
A pokud ano,budete se jí muset zavázat v nějaké jiné oblasti,aby ty peníze dostala zpět.
Lidi stále slyší na slovo sleva a jiní toho využívají.
doplněno 28.02.12 09:46:Možná byste si ji mohl vyposlechnout,to by mě zajímalo,co by všechno slibovala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.