Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wifi na mobilu a síla signálu

Od: mongrela* odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

mám nový mobil s wifi a chtěla jsem se zkusit připojit, ale mám jenom jednu čárku signálu a mobil mi píše, že se nemůže připojit.

Pro porovnání, můj NTB má čárky tři.

Dá se předpokládat, že wifi na mobilu nebude tak citlivé na signál jako notebook?

Mimochodem, signál beru přes několik stěn a navíc o patro níže.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Wifi na mobilu má výrazně nižší citlivost,potřebujete opravdu silný signál.

mowla*
hodnocení

0x

Problém nebude ani tak v citlivosti wifi v mobilu, jako v jeho nedostatečném výkonu - přes tolik překážek se mobil na router ´nedobouchá´ - komunikace musí probíhat oboustraně, takto ale router o mobilu ani ´neví´...

punker*
hodnocení

0x

já na mobilu chytám wifi stejně jak na NTB..nevím jestli stejnej počet čárek,ale dosah je stejnej a to fakt nemám výkonej mobil :)

Tak u mě je to mizérie,to byl svátek,když jsem se doma mobilem připojil na wifi.

Musel jsem změnit umístění routeru abych vůbec něco chytl.

mongrela*
hodnocení

už to mám, já zkoušela facebook odkaz z plochy mobilu, ta nejela. ve skutečnosti tedy jede, jenom jsem na to musela přes prohlížeč v menu ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]