Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupila sem si od kamaráda tiskárnu. Zcela fuknční. Dál mi k tomu všechno (USB kabel atd) akorát ne CD tak sem si stáhla ovladače z netu. Jedná se o tiskárnu HP C3180. Ovladače jsem si nainstalovala ale když vložím USB do notebooku, objeví se mi že USB nebylo rozpoznáno a tím to končí. Když se snažím přidat tiskárnu jinak, taky to nejde..Nevíte prosím někdo co s tím?
Na stažené ovladače to musí chodit, pokud to napíše, že zařízení nebylo rozpoznáno tak je vadný kabel nebo tiskárna.
podívejte se na Start > Nastavení > tiskárny a faxy (platí pro W-XP prof.) ... jinak odpojit > restartovat > prověřit ovladače (t.j. znova je na instalovat přes ty stávající) > restartovat > připojit tiskárnu a mělo by objevit "zjištěn nový hardware - vyhledávám ovladače - ovladače nainstalovány" ... spustit ... zkontrolovat Start > nastavení > tiskárny a faxy ,,, nebo start > nastavení > ovládací panely > tiskárny a faxy ...
doplněno 19.02.12 19:15:... když tak hoďte dotaz do rubriky Počítače a příslušenství
Znovu opakuji, pokud to píše, že zařízení nebylo rozpoznáno tak je to problém kabelu nebo vlastního zařízení a ne ovladače.
Pokud zapojíte jakékoliv zařízení k počítači, který nemá na to zařízení ovladač, ale jinak je vše v pořádku, tak to píše zařízení bylo rozpoznáno a vyskočí průvodce novým hardwarem.
doplněno 19.02.12 22:02:Jakýkoliv počítač musí zařízení na USB rozeznat i bez ovladače, o co se jedná počítač napíše i bez ovladačů. Každé zařízení se počítači přes USB dokáže "představit" a pokud není v počítači ovladač tak následuje hláška "zařízení nebude pracovat správně".
Nemusí to tak být. Dokonce se mi párkrát po připojení nového zařízení objevila vpravo dole hláška "byl připojen nový HW" (nebo tak něco) a při pokusu o nainstalování ovladače mi to oznámilo "žádné nové zařízení nebylo rozpoznáno". A šlo o zařízení s jiným PC naprosto funkční.
Samozřejmě, ale pokud se tato hláška objeví hned po připojení USB a napíše to že zařízení nebylo rozpoznáno, tak to znamená, že to nekomunikuje ani trochu a pak je problém v kabelu, nebo v zařízení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.