Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení flashky

Od: petr11* odpovědí: 5 změna:

Zajímalo by mě zda se dá koupit přístroj, který by se dal připojit k televizi a daly by se přehrávat třeba filmy z ,,flashky"? Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud nemá televize USB na přímý připojení flešky, ale ani potom není jistý, že to televize zvládne, tak si kup nějaký multimediální centrum.

multimedialni-centra.heur/...

hodnocení

0x

Filmy z flešky se přehrává normálně přes DVD. Jen můj názor

punker*
hodnocení

0x

Je mnoho způsobů...jáosobně to přehrávám přes mikrosystém který má usb port...ale může to být DVD přehrávač,setobox,...pokud má v sobě USB port

hodnocení

0x

Už jsem to zde někomu nedavno doporučoval. Je to malé, nikde to nepřekáží (strčí se to přímo do SCARTu). Přehraje to fotky, filmy, MP3, z flashky nebo i externího HDD s vlastním napájením. Jelikož to má v sobě digitální tuner, tak to umí i nahrávat.

alza.cz/...

perfect*
hodnocení

0x

Mohu ti doporočut tento přehrávač, sám ho doma mám.. Jestli má Televize HDMI tak jde napojit přez HDMI... Jinčí propojení sem nezkoušel, ale je to i na jacky... Sem s ním spokojen ;) digiboss.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]