Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřeboval bych poradit s výběrem TV.
Použití převážné filmy z Pc nebo DVD a televize (většinou jenom zprávy a formule,bez kabelovky), občas PS3.
Vzdálenost od sedačky cca 2,5 metru.
Plazma nebo Led, jakou úhlopříčku?
Rozpočet do cca 10 000 Kč.
Díky
Vzal bych rozhodně LCD, jestli klasika nebo LED je vcelku jedno. Poohlédnul bych se po nějakým Panasonicu, případně Philipsu. Obloukem bych se vyhnul Samsungu a LG, i Sony bych nechal být. A Sharp se svou slavnou přidanou žlutou bych taky pominul.
Mrkněte te se po nějaké která má připojení k internetu pomocí wifi -> následná podpora DLNA nemůžu si vynachválit
Tak Samsungu a ani LG bych se nevyhybal,to jsou nejlepsi znacky minuly tyden jsem si koupil LED 82cm 100hz 1920 x 1080 fullHD za 9990kc a mam i Sansunga 82cm uz 3roky ktery hraje da se rict 24h dene i prez noc a pohoda
Já jsem si všiml, že psal něco o finančním stropu a za to 40palcový sharp nekoupí. Mimo jiné z těch uvedených možností bych bral ten samsung, pokud bych šel o úhlopříčku výše, tak jedině quatron! Je to prostě japonec.
Máme rok ledkového Sharpa 82 cm a naprostá spokojenost. Jen mne trochu naštvalo, že neumí přečíst titulky při přehrávání filmu s USB disku, přestože dle návodu má podporovat.
Takže bych při případném nákupu doporučil si předem ověřit co vše televizor umí a hlavně zda ty funkce skutečně funguji. Třeba si vzít sebou usb disk a nechat si v prodejně pustit i něco z něj. Můj skromný názor je, že stejně všichni dělají televizory tak nějak plus mínus podobné a nakonec jsou stejně všechny dělané někde v Číně. A číňané zase dělají své televizory u nás, viz značka Changhong.
Ty titulky mi taky jdou jen u některých filmů, u jiných ne. Proč to jsem zatím nezkoumal, dá se to obejít připojením noteboku přes hdmi k tv a použít pc jako přehrávač. Ty součástky budou určitě všechny čínské, panely si ale sharp dělá sám a kompletace je taky v japonsku. Samsung dělá lcd na slovensku, plazmy v maďarsku, u sony bylo vzadu na štítku made in slovakia...globalizace
Mně k televizoru nefungoval ani starý původní přehrávač, tak jsem koupil nový, také Sharp a ten má i vstup USB a titulky umí, tak jsem vyřešil vše. Přehrávač byl levný a původní použiji jinde.
My mame 104 cm a Panasonic Viera.. je moc dobra rozliseni obrazu si ridi sama... y mslim ze i celkem za dobrou cenu je to plazma...
Co člověk to názor, takže si asi z toho těžko vyberete.
Moje rada je rozhodně LED a úhlopříčka 40 palců.
dán se sehnat samsung d5000 ve 40". Nedávno jsem ho viděl v letáku za 12tis, prý sleva, ale před vánoci stál taky tak
Samozřejmě, že co člověk to názor, kdyby to tak nebylo tak bude všechno stejné a nudné. Co se týče televizí tak by jeden výrobce vyráběl jeden model, který by se líbil všem a ostatní by museli zkrachovat :D.
Jedno je jisté, tak jak skončily CRT, tak zákonitě skončí plazmy, už je to zastaralá technologie.
No, řekl bych, že tohle je dost špatná rada. Jednak už to asi není aktuální, ale hlavně se na stránkách Dtestu nikdo nic nedozví, pokud není předplatitelem toho jejich přiblblého časopisu. Idu Rozovou, která tomu spolku dlouhá léta šéfuje, považuji za pěknou vyžírku a už dávno jsem ji přestal fandit a uznávat ji. Je to takový Přemek Podlaha v sukni :D.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.