Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde zvuk z domácího kina

Od: balkon odpovědí: 5 změna:

Zdravím, přestal mi jít zvuk z bedniček domácího kina. Kino je asi měsíc a půl staré značky Philips, kino jsem zapojil (HDMI) a všechno šlo ok. Ale včera se matka chtěla podívat na film a zvuk místo z bedniček šel z tv. Přitom minule, když se dívala na film, tak šel zvuk z bedniček normálně. Zkoušel jsem se šťourat v nastavení kina, ale pořád nic. Nevím, jestli třeba něco nezmáčkla na ovladači, každopádně mě to prostě vůbec nejde nějak nastavit, aby šel zvuk zase z bedniček kina. Némá někdo nějakou radu? Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mohl by to být jen špatný kontakt. Kontroloval jste správné nasazení konektorů? Vytáhnout a znovu zapojit všechny kabely?

balkon
hodnocení

takže problém vyřešen. Vypojil jsem a znovu zapojil všechny kabely a zvuk už zase jede z bedniček. Je to celkem záhada, protože při vypojování mi nepřišlo, že by některý kabel byl trochu vytažený..

cinematic*
hodnocení

0x

Můžete napsat o jaký typ kina se jedná? Pokud je vše zapojeno správně, mohlo dojít k přepnutí zvukového výstupu z kina do HDMI místo do beden, některé přístroje toto umožňují. Nebo může být stisknuté MUTE...

balkon
hodnocení

Jedná se o Philips HTS3531. Vše je zapojeno správně. Právě minule to šlo v pohodě z bedniček a teď když jsme to zkoušeli, tak jde zvuk z tv a bedničky nic. MUTE stisknuté není, v nastavení kina jsem také žádné nastavení, kterým bych to spravil nenašel...a jak poznám, že je přeplý výstup z kina do HDMI?

cinematic*

Zkuste opakovaně přepínat na DO tlačítko AUDIO SOURCE. Případně zkuste stisknout RADIO, jestli alespoň to se (po naladění) ozve z reproduktorů. Více informací můžete případně najít v manuálu na stranách 8-10 download.p4c.philips.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]