Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pouzdro na Sony Ericsson Xperia Neo V

Od: vlazy* odpovědí: 3 změna:

Mám nový mobil Sony Ericsson Xperia Neo V a chtěl bych si na něho pořídit nějaké pouzdro. Byl bych rád kdyby jste mi nějaké ne příliš drahé poradili. Zvažuji koupit Krusell pouzdro G/... nebo Krusell pouzdro G/.... Zajímalo by mne zda máte někdo s těmito pouzdry nějaké zkušenosti. Které z těchto dvou pouzder je vhodné pro Sony Ericsson XPeria Neo V? Jde mi o to aby pouzdro nebylo příliš malé a mobil se do něho nemusel zasouvat trochu sílou nebo aby se do něho vůbec vešel a také aby nebylo příliš velké tak, že mobil z něho při neopatrném zacházení může snadno vypadnout např. na zem což bych velmi nerad.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejjednodušší je zajít do nějaké prodejny a vyzkoušet přímo s telefonem,které pouzdro mu "padne".

A pokud už máte touhu objednat přes internet,proč nevyužijete nabídku "Odeslat dotaz"? Na Vámi uvedených odkazech ta nabídka je.Tak se prostě zeptejte.

krkovicka*
hodnocení

0x
V elektroworldu mají pouzder plno i na konkrétní telefony s možností vyzkoušet.

vlazy*
hodnocení

zajda888: Ano nejjednodušší a asi i nejlepší by bylo zajít do prodejny a tam si ty pouzdra prohlédnout a vyzkoušet s konkrétním telefonem. Asi to tak nakonec udělám i když obcházet prodejny z mobily se mi příliš nechce a ani na to nemám příliš čas. Ne všude ale mají dostatečný výběr těch pouzder. V případě internetových obchodů je většinou možnost odeslat dotaz prodejci, ale z vlastní zkušenosti vím, že ne vždy a ne každý prodejce se obtěžuje na všechny dotazy odpovídat. Navíc není jistota, že prodejce odpoví dostatečně dobře. Předpokládal jsem, že se snad zde najde někdo kdo má s mnou uvedenými pouzdry nebo jinými vhodnými pro Sony Ericsson XPeria Neo V nějaké konkrétní zkušenosti a dokáže mi ohledně toho něco poradit.
krkovicka: Žádná prodejna Elektroworld bohužel v blízkosti mého bydliště není a jezdit kvůli tomu asi 25 km se mi nechce. Až tak hodně mi na tom nezáleží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]