Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Youtube .com

Od: toshibman1 odpovědí: 2 změna:

dobrý den, prosím vás, při prvním nastavení jsem nastavil špatnou zemi a teď se mi nechce připojit k internetu mám dvd samsung blu-ray disc player BD-D5100 Děkuji. pokud nevíte jak toto, tak jestli nevíte jak tam dostat nějaký internetový prohlížeč pokud to jde Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Země nemá s připojením co dělat. Přehrávač musí dostat IP adresu a další informaci o síti ve které je připojný. To se získá automaticky přes DHCP server tvého routeru nebo manuálně. Popsáno je to na straně 16 manuálu:

http://goo.gl/bX7qL

Pro přehrávání disků musíš ale mís správně nastavený regoin. Jeho změna se dá udělat takto:

videohelp.com/...

Ale opatrně s tím.

dzordz*

Minule jsem zrovna četl v nějakým článku (v souvislosti s acta a kopiema a originálama atd), že díkybohu dnes už nejsou dvd omezená na regiony, jak bývala kdysi. Nebo tedy ta kravina stále ještě přežívá? Taky to je pořád ještě hardwarově limitováno na nějakých pět změn po celou dobu života přístroje?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]