Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android- preferované sítě

Od: jack* odpovědí: 4 změna:

Zdravím. Mám Samsung Galaxy y a dneska mi naskočila rakouská síť takže jsem za pár minut na internetu v domění že jsme u O2 prosefoval 300 Kč *cert* dá se na Androidu nějak nastavit aby to bylo připojené pouze v O2 a nikde jinde? Na mém starém telefonu bez androidu to šlo. Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V nastavení se dá zakázat datový roaming.

bublifuk
hodnocení

0x

Zrušit automatické vyhledávání sítě, přepnout na manuální.

jack*
hodnocení

Díky moc všem, pomohlo :)

vlazy*
hodnocení

0x

Měl jsem kdysi podobný problém. Bydlím blízko hranice s polskem a občas mi to chytalo polskou síť a pak mi to bralo peníze i za příchozí hovory. Zkusil jsem to u O2 reklamovat i když jsem příliš nepředpokládal, že by se to nějak dalo vyreklamovat. Bez problémů mi ale tuto reklamaci uznali a peníze za příchozí hovory mi vrátili na kartu. Nyní mám automatické vyhledávání sítě vypnuté a je s tím klid.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]