Nejste přihlášen/a.
Zdravim nevíte někdo jestli jde na Androidu 2.1 instalovat na paměťovku? Mam plnou paměť telefonu a nevim jak na to. Mam ROOT tak by to nějak jít mělo ale mám Android 3 dny tak tomu moc ještě nerozumim. Jedná se o Sony Ericsson Xperia X8
Díky
Nemám sice Androida,ale měl byste instalovat POUZE na kartu.Tím,že instalujete do telefonu,si zcela zaplníte jeho paměť,telefon se zpomalí případně přestane reagovat.
Kde přesně ovšem musíte nastavit,aby se aplikace instalovala,Vám neporadím,je mi líto,nemám tento telefon.
doplněno 20.02.12 08:27:Ano,máte pravdu,nemám se k tomu co vyjadřovat,když nemám Androida.Omlouvám se.
Jen jsem si nedokázal představit,jak se všechny aplikace,případně hry,vejdou na paměť telefonu.
pokud nemáte androida prosím vás velmi zdvořile raději neodpovídejte, protože pak je vaše odpověď jen hádání z křišťálové koule ... a samozřejmě že je to odpověď zcela chybná.
Vůbec není pravdou že se telefon instalací aplikací do interní paměti zpomaluje, to je naprostá pohádka z říše bujné fantazie. Naopak aplikace z interní paměti zpravidla běží rychleji protože interní paměť bývá kvalitnější než ta pomalá kartička kterou si koupí uživatel ve slevě.
na vaší původní otázku zda lze aplikace instalovat na SD kartu odpovím: "Ano lze, ale pouze, ty které to podporují"zdaleka se tato možnost netýká všech.
použijte na přesun aplikací na sd kartu tento nástroj který najdete na android marketu
-
velmi talentovaní programátoři / hackeři vymysleli způsob jak na sd kartu přesunout naprosto všechny aplikace a hry, ale je náročné to nastavit protože to vyžaduje 1/ROOT oprávnění 2/upravený zavaděč systému clockworkmod 3/naformátovanou sd kartu na FAT32+EXT2+SWAP 4/ instalaci upraveneho androida od Cyanogenmod ... postup je to velmi narocny. Pokud se na to necitite nedoporucuji se o nej vubec pokouset.
Me se to na mem htc desire podarilo, a mam nyni pro aplikace prakticky vice nez 2GB pameti, coz je mnohem vic nez kolik jsem mival v interni, ale reknu vam, ze to byl opravdu porod toho dosahnout. Podstupujte radeji podle uzivatelsky pratelskeho postupu ktery je uveden nad carou v prvni casti me odpovedi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.