Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

GPS v mobilu nokia 500

Od: xcairo® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den vlastním mobilní telefon nokia 500, když jsem jej zakupoval stejně, tak jako na propagačním materiálu bylo všude prezentováno mimo jiné, že je v ní autonavagice zcela zdarma. Nyní jsem obdržel výpis od T.mobile operátora, který mi zde účtuje přes tisíc korun za 14denní používání tothoto mobilu za datový přenos! Všude nokie nabízí gps zdarma nechápu to nebo nevím jak onu gps používat, aby nestahovala data z internetu,ale z družice,satelitu. Nepomůže mi zde někdo? Děkuji a jsem s pozdravem. Michal

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

laso
hodnocení

0x

Jasně, ale abys měl autonavigaci v mobilu zdarma, tak musíš v nastavení telefonu nastavit internet offline, jinak to stahuje data z internetu a ty se platí. V režimu offline můžeš používat předinstalovanou navigaci.

stirecek*
hodnocení

0x

Vypni si asistované gps - A-GPS. Pak budeš stahovat data jen ze satelitu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]